image
Sursa foto: Getty Images

S-au înțeles: Eden Hazard, înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus i-a făcut pe madrileni să urgenteze căutările pentru a găsi un înlocuitor de același calibru. După ce în ultima vreme se vehicula tot mai des numele lui Eden Hazard, se pare că în cele din urmă belgianul este cel ales.

Conform publicației Le10 Sport, termenii contractuali au fost deja stabiliți cu tatăl mijlocașului, Real acceptând toate pretențiile, lipsind doar semnătura de pe contract. Suma de transfer este una uriașă, 190 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 212,27 milioane de euro. Totuși, în acești bani ar putea fi inclus și portarul Thibaut Courtois, după spusele sursei citate. Acesta este cotat la 30 de milioane de lire, adică în jur de 33,5 milioane de euro.

A cântărit însă și dorința jucătorului de 27 de ani de a ajunge la Real, ceea ce nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, după ce chiar el și-a arătat de mai multe ori simpatia față de clubul blanco. Totul a culminat în sezonul trecut, când Hazard a spus că modelul său este Zinedine Zidane, care antrena Realul la acea vreme.

Hazard a ajuns pe Stanford Bridge în iunie 2012, Chelsea achitând 35,7 milioane de euro francezilor de la Lille. Jucătorul mai are doi ani de contract cu englezii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: