image
Sursa foto: privesc.eu

Deputat de la București: „Alegerile din februarie - ULTIMA ȘANSĂ pentru RM; Sunt convins, blocul ACUM va produce schimbarea”

Alegerile parlamentare din 24 februarie sunt ultima șansă pentru Republica Moldova, crede deputatul român Matei Dobrovie.

„Sunt convins că blocul ACUM va intra în Parlament și chiar și din opoziție am toată încrederea că vor produce schimbarea în Republica Moldova. Eu văd aceste alegeri ca fiind ultima șansă pentru Republica Moldova. Dacă intrarea blocului ACUM în Parlament va fi blocată așa cum s-a întâmplat cu Andrei Năstase la Primăria Municipiului Chișinău, atunci orice urmă de speranță în rândul cetățenilor Republicii Moldova va dispărea. De aceea, este important ca prezența la vot să fie mare. Campania electorală va începe pe 18 ianuarie 2019, acum e perioada electorală. Această diferențiere creează o anumită confuzie. Aparent și în Republica Moldova ca și în România există tendința aceasta de a complica lucrurile mai mult decât e nevoie. Deci acum Republica Moldova se află în perioada electorală atunci când concurenţii electorali îşi pregătesc dosarele și le depun la organele electorale. Din fericire, blocul ACUM s-a înregistrat la CEC fără surprize neplăcute”, a declarat Matei Dobrovie, într-un interviu pentru Jurnaliștii.ro.

Întrebat ce șanse are blocul ACUM să spargă cartelul electoral format din PDM-PSRM și cum se vede debutul campaniei electorale, deputatul român a menționat: „Are șanse foarte bune. Nu putem fi convinși că vor forma majoritatea în Parlament din cauza mijloacelor neortodoxe la care apelează echipa Plahotniuc, dar au mari șanse să reușească dacă va fi o mobilizare mare la vot. Până la urmă, votul oamenilor contează”.

Deputatul de la București a mai menționat că s-a bucurat să vadă în listele blocului ACUM Platforma DA și PAS pe Maia Sandu, Andrei Năstase, Igor Munteanu, Oazu Nantoi, Liviu Vovc, Igor Grosu, Mihai Popșoi, Inga Grigoriu, Maria Ciobanu, Ion Terguță, Sergiu Litvinenco, Chiril Moțpan etc.

„Oamenii aceștia sunt pro-UE și pro-România și luptă în fiecare zi pentru apărarea democrației în Republica Moldova”, a punctat Matei Dobrovie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: