image
Sursa foto: privesc.eu

PUN și-a anunțat candidatul pentru alegerile în circumscripția uninominală Hâncești

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale, Vlad Țurcanu, este candidatul formațiunii la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală numărul 38, municipiul Hâncești, pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Vlad Țurcanu a menționat că, în cadrul campaniei electorale, își propune să cutreere cele 40 de localități incluse în circumscripție unde, în opinia sa, există dezechilibre majore între unele localități, există o mare problemă cu locurile de muncă, deși în infrastructură s-a investit foarte mult.

„Oamenii din această circumscripție trebuie să aibă o voce în Parlament care să pledeze pentru ca acest raion să-și merite și poziția geografică și suflul pe care îl au cetățenii. Este un raion care se mărginește cu România și care ar merita mult mai mult”, a declarat Vlad Țurcanu.

Amintim că alegerile parlamentare noi în circumscripția uninominală nr.38 de la Hâncești se vor desfășura pe 15 martie, după ce deputatul PD Alexandru Botnari a renunțat la mandatul său, preferând fotoliul de primar la Hâncești. El a câștigat postul de primar al orașului în turul II al alegerilor locale generale, pe 3 noiembrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: