image
Sursa foto: digisport.ro

Declaraţia care lasă loc de interpretări: Neymar îi face ochi dulci Realului şi pune gaz pe foc în relaţia cu PSG

Real Madrid caută să schimbe lucrurile din mers. Gruparea de pe Santiago Bernabeu pregăteşte o adevărată revoluţie în lot pentru la vară.

Conform informaţiilor din presa iberică, dar şi din cea engleză, Eden Hazard este foarte aproape de un transfer pe Santiago Bernabeu. Acolo este dorit cu insistenţă de Zinedine Zidane, omul care s-a declarat un mare susţinător al său încă de acum câţtiva ani.

În acest context, Neymar, starul Braziliei şi al lui Paris Saint Germain a făcut o declaraţie extrem de intrepretabilă, chiar la scurt timp după ce presa spaniolă se întreba dacă el şi Hazard pot evolua împreună la Real Madrid: ”Mie mi-ar plăcea să evoluez alături de Hazard. Avem un stil similar de joc” a mărturisit brazilian pentru FOX Sports.

Cei doi s-au întâlnir în sferurile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia, când naţionala Belgiei cu Hazard în mare formă a eliminat Brazilian.

Neymar a fost mereu un obiectiv al lui Florentino Perez, care a încercat să-l transfere încă dinaintea mutării brazilianului la FC Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: