image
Sursa foto: OpenAI

Ce va fi nou la ChatGPT. Aplicația de inteligență artificială face un pas înspre viitor

Clienții plătitori ai ChatGPT vor primi acum acces la cel mai recent model de generator de imagini AI OpenAI DALL-E 3.

Mai exact, clienții ChatGPT Enterprise și Plus vor avea acces la DALL-E 3, permițându-le utilizatorilor să „creeze imagini unice” prin instruirea chatbot-ului.

„Descrieți-vă viziunea, iar ChatGPT o va aduce la viață, oferind o selecție de imagini pe care să le rafinați și să le repetați”, scrie OpenAI într-un comunicat de presă.

„Puteți cere revizuiri chiar în chat. Acesta este alimentat de modelul nostru de imagine cel mai capabil, DALL·E 3”, se mai spune în comunicat.

Cel mai recent model oferă fotografilor șansa de a renunța la datele de formare a imaginii printr-un formular de eliminare de pe site, scrie Playtech.

În postarea pe blog, OpenAI a abordat „dezvoltarea și implementarea responsabilă” a DALL-E 3, deoarece preocupările legate de generatoarele de text-to-image continuă după o serie de scandaluri.

„Folosim un sistem de siguranță pe mai multe niveluri pentru a limita capacitatea DALL·E 3 de a genera imagini potențial dăunătoare, inclusiv conținut violent, pentru adulți sau plin de ură”, mai spune OpenAI.

„Verificările de siguranță rulează peste solicitările utilizatorului și imaginile rezultate înainte ca acestea să fie prezentate utilizatorilor. Am lucrat, de asemenea, cu primii utilizatori și cu experți în echipă roșie pentru a identifica și rezolva lacunele în acoperirea sistemelor noastre de siguranță care au apărut cu noile capabilități ale modelului. De exemplu, feedback-ul ne-a ajutat să identificăm cazuri de margine pentru generarea de conținut grafic, cum ar fi imaginile sexuale și să testăm de stres capacitatea modelului de a genera imagini convingător înșelătoare”, a concluzionat compania.

Noutăţile partenerilor

comentarii: