image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola a făcut lumină în privința transferului lui Mbappe la Man. City: Să fie mai respectuoși

Pep Guardiola a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Kylian Mbappe la Manchester City, pe marginea căruia presa din Anglia a vorbit în acest weekend. Managerul ”cetățenilor” a avut o poziție tranșantă.

”Nu se va întâmpla! Câteodată nu înțeleg de unde apar aceste știri. Manchester City nu va cheltui banii pe care îi merită Mbappe sau pe care îi merită PSG. PSG nu va vinde în următorii ani un asemenea jucător, cel puțin așa cred.

Mbappe nu va ajunge aici, nu îl vom folosi pe Sterling ca monedă de schimb. Oamenii ar trebui să fie mai respectuoși cu PSG, cu Manchester City și cu jucătorii celor două echipe”, a spus Guardiola, într-o conferință de presă.

Jurnaliștii englezi dezvăluiau posibila mutare a lui Mbappe la campioana din Premier League, pentru 225 de milioane de euro. City a mai încercat să îl aducă la echipă pe vârful de 19 ani și în ultimii doi ani.

În 2016, Monaco a refuzat oferta făcută de britanici, în timp ce, un an mai târziu, PSG a câștigat lupta și a plătit 180 de milioane de euro pentru campionul mondial francez.

Kyliam Mbappe e cotat de site-ul de profil transfermarkt.de la 150 de milioane de euro. În cele cinci meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon, vârful lui PSG a înscris 5 goluri și și-a trecut în cont și 3 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: