image
Sursa foto: Facebook/Denis Grigorita‎

Incendiu puternic la Botanica, în apropiere de o benzinărie: Vegetația de pe un teren, cuprinsă de flăcări // FOTO, VIDEO

Update 16:43 // Incendiul puternic a fost în scurt timp lichidat de echipajele de pompieri care au intervenit la fața locului.

Un incendiu de proporții a izbucnit în sectorul Botanica. Vegetația uscată de pe un teren de la intersecția străzilor Grenoble și Traian s-a aprins.

De menționat, că în apropiere se află și o benzinărie. Din imagini se vede că mai multe echipaje de pompieri au intervenit. Zona este împânzită de fum dens.

Totodată, focul arde chiar lângă un garaj improvizat, mai multe automobile fiind în pericol de explozie. Potrivit martorilor, una dintre mașini a fost afectată.

În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au intervenit în 82 de cazuri pentru a lichida focare de vegetație care au cuprins spații extinse.

Cele mai multe intervenții ale echipelor de salvatori și pompieri au fost înregistrate în raioanele Orhei, Ialoveni, Ungheni, Briceni, UTA Găgăuzia dar și municipiul Chișinău.

incendiu, mașiniincendiu, mașini

incendiuincendiu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: