Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Peste 100 de milioane de euro puse pe masă pentru Robert Lewandowski

În timp ce FC Barcelona, PSG, Real Madrid şi Manchester United şi-au setat priorităţile de pe lista de achiziţii pentru vară, a venit rândul celor de la Chelsea să lanseze bomba. După un sezon dezamăgitor în Premier League sub comanda lui Antonio Conte, Daily Mail anunţă că prioritatea numărul 1 pentru londonezi este Robert Lewandowski.

Chelsea a încheiat sezonul pe locul 5 în Premier League, poziţie care nu-i facilitează prezenţa în Champions League. Polonezul este dorit şi de Real Madrid, iar pentru a-i obţine semnătura, englezii vor pune pe masă peste 100 de milioane de euro.

Transferul lui Lewandowski este cu atât mai justificat, în condiţiile în care Alvaro Morata, adus de la Real Madrid, nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor. Morata a fost adus ca un înlocuitor pentru Diego Costa, însă inconstanţa spaniolului l-a obligat pe Antonio Conte să-l transfere pe Olivier Giroud, de la Arsenal.

Robert Lewandowski, care în august împlineşte 30 de ani, a bifat în total 48 de partide şi 41 de goluri în ultimul sezon la Bayern. În Bundesliga, Lewandowski a înscris 29 de goluri în 30 de meciuri. Pentru naţionala Poloniei, atacantul are 52 de reuşite în 93 de partide.

Polonezul a mai evoluat în cariera sa la Delta Varşovia, Legia, Lech Poznan şi Borussia Dormund.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: