image
Sursa foto: Getty Images

Curg premiile pentru jucătorii de la Real Madrid: Performanța reușită de Toni Kroos

Jucătorii de la Real Madrid primesc premii peste premii. A venit rândul lui Toni Kroos să fie recompensat pentru evoluțiile din sezonul trecut. Astfel, starul lui Real Madrid a fost desemnat cel mai bun jucător german al anului. Kross a reușit să câștige Liga Campionilor cu Real Madrid, însă a trăit o dezamăgire cruntă cu naționala Germaniei, la Campionatul Mondial din Rusia, acolo unde fosta campioană mondială nu a reușit să treacă de faza grupelor.

Real Madrid, campioana Europei din ultimii 3 ani, a acaparat premiile individuale acordate în cadrul galei UEFA din Monaco, acolo unde s-a tras la sorți și componența grupelor Champions League pentru sezonul 2018-2019. Keylor Navas a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului, Sergio Ramos - cel mai bun fundaș, Luka Modric - cel mai bun mijlocaș, în timp ce Cristiano Ronaldo, transferat între timp la Juventus Torino, a obținut trofeul de cel mai bun atacant. Modric a câștigat și cel mai rânvit premiu, cel acordat celui mai bun jucător al sezonului. De altfel, mijlocașul croat a fost desemnat cel mai bun jucător de la Campionatul Mondial din Rusia și este considerat unul dintre favoriți la câștigarea Balonului de Aur.

În spatele succesului mijlocașului german nu stau doar talentul și munca, ci și o pereche de ghete mai speciale. Deși majoritatea jucătorilor preferă să poarte ultimele modele de ghete, create special în urma a numeroase teste, Kroos preferă un model mai vechi, care nici măcar nu mai este produs în serie. Sponsorul său îi produce acest model la comandă.

Este vorba despre modelul Adidas Adipure 11pro, ediția 2013-2014. Kroos încalță acest tip de ghete nu doar la naționala Germaniei, ci și atunci când joacă pentru Real Madrid.

Noutăţile partenerilor

comentarii: