image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo ia în calcul retragerea de la echipa naţională: Mesajul care i-a făcut pe englezi să ajungă la această concluzie

Englezii de la goal.com anunţă că viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei este incert. Ronaldo a ales să nu vorbească după meci, însă reacţia a venit la o zi după înfrângerea suferită de naţionala Portugaliei (scor 1-2) în faţa selecţionatei Uruguaiului.

Atacantul le-a mulţumit fanilor lusitani pentru susţinerea necondiţionată la Campionatul Mondial, pe reţelele sociale:

“Susţinerea voastră a fost şi va fi mereu importantă pentru noi. Mulţumesc Portugalia”

Vestea vine cu doar două luni înainte de prima partidă din noua competiţie înfiinţată de UEFA – Liga Naţiunilor – acolo unde selecţionerul Fernando Santos speră să-l poată folosi în primul unsprezece împotriva Italiei.

Nu doar viitorul său în tirocul lusitanilor este incert. Portughezul a dat de înţeles că vrea să se transfere de la Real Madrid, după ce a câştigat în mai, pentru a treia oară la rând, Champions League. Printre echipele care se luptă să-i obţină semnătura se numără campioana Franţei, PSG, campioana Italiei, Juventus şi fosta sa echipă, Manchester United.

Cristiano Ronaldo are 154 de selecţii la prima reprezentativă a Portugaliei, pentru care a marcat 85 de goluri. Cu el pe teren, lusitanii câştigau EURO 2016, cea mai mare performanţă din istoria acestei naţionale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: