image
Sursa foto: Profimedia

„Terminatorul” Erling Haaland: Dieta de 6.000 de calorii care l-a ajutat să înscrie 49 de goluri la Manchester City

Erling Haaland (22 de ani), atacantul celor de la Manchester City, are cifre impresionante la primul sezon de când a ajuns pe Etihad.

În 43 de meciuri jucate în acest sezon pentru ”Cetățeni”, Erling Haaland a marcat nu mai puțin de 49 de goluri în toate competițiile și a reușit opt pase decisive.

Pentru forma sa bună din acest sezon, Erling Haaland s-a ales cu porecla de ”Terminator” din partea britanicilor, care prezintă și dieta de 6.000 de calorii a norvegianului.

Pentru a menține dieta de 6.000 de calorii, Erling Haaland mănâncă lasagna făcută de tatăl său înaintea fiecărui meci de pe teren propriu al lui Manchester City. De asemenea, din meniul său nu lipsesc înima și ficatul de vită.

Acestuia îi mai place să bea un smoothie făcut din lapte și varză, pe care îl numește ”poțiunea mea magică”.

De asemenea, Erling Haaland are angajat și un bucătar personal, care gătește un meniu inspirat de la Cristiano Ronaldo, cu pește și legume fierte, anunță The Sun.

Pentru a preveni accidentările dese, Erling Haaland se recupereză într-o criosaună și face baie cu gheață, precizează sursa citată.

Jucătorul nordic a dat un gol și două assist-uri în victoria lui Manchester City, 4-1, cu Arsenal, și a bifat o bornă impresionantă.

Cei de la Opta notează că Haaland a contribuit la un gol în toate competițiile, fie prin marcarea lui, fie prin pasă decisivă, o dată la 58 de minute.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: