Breaking News

image
Sursa foto: jurnal.md

Tragedie cumplită la Ștefan Vodă: O întreagă familie - mama, tata și copilul de un an - au murit în somn, intoxicați cu fum

O tragedie fără margini a avut loc în raionul Ștefan Vodă. O întreagă familie a murit, intoxicată cu fum. Mama, de 20 de ani, tatăl, tot de 20 de ani, și copilul lor de doar un anișor, au decedat în somn.

Cazul a avut loc în localitatea Crocmaz, a raionului Ștefan Vodă. Apelul la Serviciul 112 a parvenit ieri dimineața, la ora 9:09.

Potrivit datelor operative, o femeie și un bărbat, ambii de 20 de ani, dar și copilul lor de un an, s-au intoxicat în somn.

Se presupune că totul s-a întâmplat după ce în locuinţă a avut loc un scurtcircuit la o priză, din cauza unui aparat electric defect. În urma mocnirii îndelungate, încăperea a fost învăluită de fum dens toxic. Incendiul în locuință nu s-a produs. Toate circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează populaţia să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice. Pompierii recomandă oamenilor să nu folosească echipamente uzate sau defecte, iar în cazul în care acestea prezintă pericol să invite echipe specializate pentru înlăturarea defectelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: