image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United vrea să scape de Jadon Sancho și i-a fixat prețul

Manchester United a scăpat pentru moment de Jadon Sancho (23 de ani), pe care l-a împrumutat până la finalul sezonului la Borussia Dortmund.

Totuși, ”Diavolii” vor să renunțe de tot la serviciile fotbalistului englez pe care au plătit nu mai puțin de 85 de milioane de euro în vara anului 2021.

Jadon Sancho a renăscut la Borussia Dortmund, acolo unde a reușit două pase de gol în primele sale trei meciuri de la revenire.

De acest lucru vrea să profite Manchester United, care e gata să îl vândă în vară pe fotbalistul de 23 de ani, după cum anunță Football Insider.

Conform sursei citate, ”Diavolii” i-au stabilit deja și prețul pentru care sunt dispuși să renunțe la Sancho: 50 de milioane de lire sterline, aproximativ 59 de milioane de euro.

Jadon Sancho a dat imediat satisfacție în tricoul celor de la Borussia Dortmund. Recent, Sebastian Khel, directorul celor de la Borussia, a fost întrebat despre posibilitatea ca Sancho să rămână definitiv.

Totuși, oficialul ”galben-negrilor”, a dezvăluit că acest lucru este dificil din cauza dificultăților financiare.

”Clauzele lui Jadon Sancho și Maatsen nu sunt foarte realiste.

În mod firesc am pledat pentru o opțiune de transfer a celor doi, dar poziția noastră din acest moment ne face să nu putem să le punem în aplicare. Astfel, trebuie să acceptăm asta pentru moment”, a spus Khel, citat de Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: