image
Sursa foto: facebook.com/aura.revenco

Prezentatoarea Aura Revenco, de la Jurnal TV, va modera o ediție specială dedicată Centenarului Marii Uniri la TVR Cluj!

Prezentatoarea Aura Revenco, de la Jurnal TV, va modera o ediție specială la TVR Cluj, dedicată împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri și crearea României Mari.

Anunțul a fost făcut de Aura Revenco, pe pagina sa de Facebook.

„Acum aproape 20 de ani, când îmi trăiam copilăria într-un mod atât de simplu și frumos pe malul Prutului și când singura sursă de informare era TVR-ul, doar visam să ajung jurnalist, darămite să fac echipă măcar și pentru o zi cu oamenii superbi din Televiziunea Română. Pentru prima dată am lucrat cot la cot cu cei mai buni jurnaliști de la TVR în 2014, la Cluj, când am participat în cadrul proiectului „Jurnalist în România”, iar acum am fost aleasă să moderez, împreună cu una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Transilvania, Loredana Corchiș, o ediție specială dedicată împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea României Mari! Că sunt onorată, fericită și plină de emoții, e puțin spus... De Centenar, TVR Cluj mi-a împlinit un vis!”, a scris jurnalista.

Aura TVRAura TVR

Noutăţile partenerilor

comentarii: