image
Sursa foto: digisport.ro

Cristiano Ronaldo nu și-a terminat recitalul: Noile recorduri pe care le poate stabili contra lui Juventus

Recitalul lui Cristiano Ronaldo în Champions League nu s-a terminat odată cu foarfeca de mare efect care i-a completat dubla din urmă cu o săptămână. La returul cu Juventus Torino, din sferturile de finală ale competiției, starul portughez de la Real Madrid poate stabili noi borne importante, la meciul cu numărul 150 pentru el în Liga Campionilor.

1. Recordul de goluri într-o singură ediție de Champions League îi aparține, dar cu Juventus îl poate îmbunătăți. În sezonul 2013-2014, Cristiano Ronaldo a marcat de 17 ori. În actuala ediție are 14 reușite și cu un nou hat-trick poate stabili o nouă bornă istorică.

2. Recordul de goluri marcate împotriva unui singur club în Champions League. În acest moment, are 9 goluri înscrise în duelurile cu Juventus, tot atâtea câte are și contra lui Bayern Munchen. Messi are tot 9 goluri marcate împotriva lui Arsenal, "victima" sa preferată în Liga Campionilor. Cu o reușită pe Santiago Bernabeu în fața torinezilor, portughezul Realului ar deveni fotbalistul cu cele mai multe goluri împotriva unei singure echipe în UCL.

3. Recordul de meciuri consecutive cu gol marcat. Portughezul este într-o formă impresionantă. În acest moment, a marcat în ultimele 10 meciuri jucate în toate competițiile (20 de goluri). Recordul lui personal este de 12 meciuri consecutive cu gol marcat și datează din 2014. L-ar putea egala, dacă marchează miercuri seară cu Juventus și în următorul meci din La Liga, cu Malaga.

Cristiano Ronaldo este, totodată, primul jucător care marchează în 10 meciuri consecutive în Liga Campionilor. Dacă înscrie și la returul cu Juventus, va ridica ștacheta la 11 partide la rând cu gol marcat în UCL.

Acesta va fi meciul cu numărul 150 în Champions pentru Ronaldo (33 de ani), care este deja al treilea jucător în topul aparițiilor în această competiție, după Xavi (151) și Iker Casillas (167). L-ar putea depăși pe fostul căpitan al Barcelonei, dacă Real reușește să păstreze avantajul căpătat în tur și va juca în semifinale în acest sezon, punctează digisport.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: