image
Sursa foto: Getty Images

Răspuns dur al lui Jose Mourinho după atacul lui Iker Casillas

Jose Mourinho i-a răspuns dur fostului său jucător de la Real Madrid, Iker Casillas, care a spus despre portughezul că "a adus în vestiar extremismul".

"Dacă aş fi pus din nou în aceeaşi situaţie, probabil că aş lua taurul de coarne şi l-aş înfrunta pe Mourinho", a fost o altă afirmaţie a lui "San Iker" care l-a înfuriat pe "The Special One".

"Acest interviu este tipic pentru cineva aflat la final de carieră. El m-a înfruntat într-un mod în care este mai bun decât oricine altcineva: ascunzându-se", l-a ironizat actualul manager al lui Manchester United pe fostul portar legendar al lui Real Madrid, aflat acum la FC Porto.

Ce a mai spus Iker Casillas despre Jose Mourinho

"A fost nebun. A dus lucrurile până la un nivel care nu mi-a plăcut niciodată. Eu sunt un madridista şi vreau ca Madridul să câştige întotdeauna, dar niciodată nu mi-a plăcut extremismul", a spus Casillas.

Iker Casillas şi Jose Mourinho au avut o relaţie tensionată la Real Madrid, chiar dacă portarul este un simbol al madrilenilor.

"Dacă aș mai trăi o dată ce mi s-a întâmplat cu Mourinho, aș lua taurul de coarne și l-aș înfrunta pe antrenor. La acea vreme, am preferat să tac. Mă gândeam că astfel respect valorile Realului. El a fost adus ca să concureze Barcelona şi a provocat momente de mare tensiune. A încercat să-mi impună o limită pe care eu nu am vrut să o ating. În cel de-al treilea an nu a fost totul în regulă chiar dacă am câştigat titlul în Spania pentru că relaţiile dintre oameni erau afectate. Nu a fost bine pentru el, nici pentru mine, nici pentru club. Dacă aş fi pus din nou în aceeaşi situaţie, probabil că aş lua taurul de coarne şi l-aş fi înfruntat pe Mourinho. În acel moment am optat să fiu liniştit, m-am gândit că aceasta este calea de a onora valorile Realului. Nimeni nu a vrut să vorbească despre Mou până astăzi şi poate că e mai bine să punem punct şi să trecem peste", a mai declarat portarul în vârstă de 37 de ani.

Iker Casillas a apărat poarta lui Real Madrid între 1999 şi 2015, iar Jose Mourinho i-a pregătit pe "galactici" în perioada 2010-2013, perioadă în care a cucerit un titlu, o Cupă şi o Supercupă a Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: