image
Sursa foto: Profimedia

Pleacă Haaland de la Man. City? Agenta lui a numit echipa care este „visul oricărui jucător”

Agenta lui Erling Haaland, Rafaela Pimenta, a afirmat că Real Madrid are "magie specială" care o face să fie "visul oricărui jucător".

Agenta internaţionalului norvegian al echipei Manchester City fost prezentă la Forumul pentru Fotbal şi Industrie organizat de cotidianul Financial Times din Londra şi a fost întrebată despre cele mai dorite destinaţii ale fotbaliştilor.

"Există Premier League şi există Real Madrid. Au ceva pe cont propriu care le face să fie visul oricărui jucător. Real Madrid are magie. Are Liga Campionilor", a asigurat Pimenta, partenera lui Mino Raiola, decedat anul trecut.

Pimenta a comentat, totodată, şi motivele pentru care Haaland a optat pentru Manchester City în vara trecută.

Printre motive s-a aflat oportunitatea de a lucra cu Pep Guardiola, atractivitatea Premier League şi faptul că acolo a jucat şi tatăl său. În plus, agenta de jucători a lăudat campionatul englez şi l-a catalogat ca fiind cel mai bun din lume.

"Erling a mers la City și ar trebui să-l întrebați pe el asta, dar părerea mea este că e datorită trecutului pe care îl are familia lui cu acest club. Sunt fotografii cu Erling de când era copil și era îmbrăcat în tricoul lui City.

Așa că mi se pare natural ca el să vrea să experimenteze ceea ce a experimentat tatăl lui. Și desigur, mai important decât asta, a contat și faptul că el a vrut foarte mult să lucreze cu Guardiola", a mai spus Rafaela Pimenta.

Norvegianul a fost transferat vara trecută de la Borussia Dortmund în schimbul a 60 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: