image
Sursa foto: medpark.md

Testarea genetică a embrionilor pentru depistarea anomaliilor cromozomiale în FIV. Exclusiv la Medpark!

Centrul de Medicină Reproductivă Medpark lansează o procedură revoluționară în lumea fertilității - Testarea Genomică a Embrionilor Preimplantare sau PGT. Această tehnologie aduce oportunități suplimentare pentru succesul procedurilor de fertilizare in vitro (FIV).

Ce este testarea genetică a embrionilor (PGT) și când se recomandă?

Testarea genetică a embrionilor reprezintă o procedură de screening care permite analiza materialului genetic al embrionilor înainte de transferul acestora în uter. Astfel, pot fi identificate eventuale anomalii cromozomiale și pot fi selectați embrionii sănătoși pentru a fi implantați ulterior în cadrul procedurii de Fertilizare In Vitro.

Fiind o procedură de înaltă performanță, aceasta se recomandă în cazurile cu risc mai înalt de anomalii cromozomiale, fiind realizată la indicația medicului reproductolog.

medpark.mdmedpark.md

Cum influențează PGT reușita FIV?

Alegerea Centrului de Medicină Reproductivă Medpark nu înseamnă doar acces la tehnologii de vârf, ci și o abordare completă și personalizată pentru a vă sprijini în călătoria dumneavoastră către parentalitate.

Lansarea testării genetice a embrionilor a însemnat un proces complex, dar justificat de beneficiile pentru pacienții FIV:

- Maximizarea șanselor de succes: Identificând și selectând embrionii sănătoși, PGT poate crește semnificativ șansele de reușită în FIV.

- Reducerea duratei necesare pentru a obține o sarcină: Tehnicile avansate de screening genetic permit identificarea rapidă a embrionilor viabili, accelerând astfel întregul proces de concepție și sarcină.

- Scăderea riscului de avort spontan: Alegând PGT la Medpark, beneficiați de o reducere semnificativă a riscului de avort spontan. Selecția atentă a embrionilor sănătoși prin intermediul tehnologiei PGT contribuie la asigurarea unei dezvoltări normale a sarcinii, minimizând riscurile asociate cu avortul spontan.

- Evitarea complicațiilor asociate sarcinilor multiple: Un alt aspect crucial este evitarea complicațiilor potențiale legate de sarcinile multiple. PGT permite controlul precis asupra numărului de embrioni transferați, reducând astfel riscul de a dezvolta sarcini gemelare sau multiple, și implicit, prevenind complicațiile asociate acestora.

Cele mai avansate soluții pentru a vă ajuta în visul de a deveni părinți

La Medpark, suntem angajați să vă oferim soluții eficiente și personalizate pentru a vă susține în procesul de planificare a unei sarcini. Experții noștri în medicină reproductivă aduc în Moldova cele mai avansate tehnici și tehnologii disponibile în lume pentru a maximiza șansele de reușită, fapt confirmat de rata de succes FIV de peste 55% – la nivelul clinicilor de top din Europa.

medpark.mdmedpark.md

Programează acum o CONSULTAȚIE GRATUITĂ la medicul reproductolog Medpark!

Pentru că procesul de Fertilizare In Vitro este unul complex, prima consultație la medicul reproductolog Medpark este gratuită! Contactează-ne acum pentru o programare la (+373) 22 40 00 40, disponibil 24/7 sau fă o programare online pe https://my.medpark.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: