image
Sursa foto: as.com

Există viață și după Ronaldo: Perez a făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii Realului

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat că în această vară gruparea de pe Bernabeu va face senzaţie pe piaţa transferurilor, după ce l-a pierdut pe golgheterul Cristiano Ronaldo care a semnat pentru Juventus Torino, relatează Reuters.

Campioana Europei a avut un final de sezon tumultuos, după ce antrenorul Zinedine Zidane a părăsit banca tehnică în luna mai, la câteva zile după câştigarea pentru a treia oară consecutiv a UEFA Champions League.

Până în prezent, Real Madrid i-a transferat pe tinerii şi talentaţii Alvaro Odriozola (22 ani), Vinicius Junior (18 ani) şi Andrei Lunin (19 ani). Presa internaţională relatează că portarul Thibaut Courtois şi mijlocaşul Eden Hazard, ambii de la Chelsea, sunt la un pas de Santiago Bernabeu.

”Trebuie să ne întărim prezentul şi viitorul nostru. Avem o echipă mare pe care o vom întări cu câţiva jucători strălucitori”, a declarat Perez, miercuri, cu prilejul unei conferinţe de presă. ”Suntem într-una din cele mai bogate perioade din istoria noastră.

Am câştigat trofee unice. Suntem sănătoşi din punct de vedere instituţional, avem o putere financiară deosebită şi avem suportul a milioane de fani. Vom continua să câştigăm şi nimeni nu ar trebui să se îndoiască de asta. Mulţi au crezut că este imposibil să câştigi de trei ori la rând Liga Campionilor. Noi suntem Madrid şi mereu vrem mai mult”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: