image
Sursa foto: Jurnal.md

Sârbu nu și-ar fi petrecut noaptea la spital; Jurnaliștii au încercat să-l găsească la Urgență // VIDEO

Sergiu Sârbu, care ar fi fost agresat de activistul civic Pavel Grigorciuc, de fapt nu și-a petrecut noaptea la spital, așa cum a anunțat însuși deputatul PD, scrie portalul Newsmaker.md făcând trimitere la surse. Asta în contextul în care s-a anunțat că deputatul a fost internat ieri în stare gravă.

Corespondentul Newsmaker.md mers la spital pentru a vorbi cu victima despre ce s-a întâmplat. Acesta nu a fost lăsat să intre în Secția Nurochirurgie, iar un angajat de acolo a spus că Sârbu nu se află acolo.

Reprezentanții Serviciului de presă al spitalului a refuzat să comenteze aceste informații, spunând că nu pot decât să comenteze aspecte legate de sănătatea sa.

„Nu comentăm aceste informații. Spitalul a furnizat informațiile despre sănătate. Alte informații nu știu. Atât timp cât e pacient și primește tratament, este spitalizat”, a spus serviciul de presă.

Precizăm că activistul Pavel Grigorciuc, care l-ar fi agresat ieri, pe deputatul PD Sergiu Sârbu, a fost reținut. Pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală și riscă cinci ani de închisoare. Sergiu Sârbu a venit cu o reacție, publicând o reacție acum șase ore, pe pagina sa de Facebook. Acesta a spus că se simte mai bine și că va plecat acasă când vor fi finalizate toate investigațiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: