image
Sursa foto: Getty Images

PSG și Chelsea, în luptă pentru transferul lui Richarlison: Everton i-a stabilit un preț uriaș

Richarlison este unul dintre cei mai doriți fotbaliști din fotbalul european. Transferat vara trecută de la Watford la Everton, brazilianul a impresionat în Premier League. Cluburile de top de pe continent l-au luat în vizor, iar Everton a stabilit prețul de vânzare al atacantului.

Deși în vara anului 2018 s-a discutat în presa britanică despre faptul că suma de 50 de milioane de euro pentru transferul lui Richarlison la Everton ar fi mult prea piperată, clubul din Premier League este pe cale să facă o super-afacere! În acest sens, Everton profită de forma impresionantă a brazilianului și interesul lui Chelsea, PSG și Milan.

Everton i-a stabilit prețul lui Richarlison: 90 de milioane de euro, notează The Sun. Potrivit presei britanice, londonezii sunt favoriți să semneze cu vârful brazilian.

În vârstă de 21 de ani, Richarlison are în actuala ediție Premier League 24 de meciuri disputate, în care a reușit să înscrie de 10 ori. În septembrie 2018, Richarlison și-a făcut debutul în naționala Braziliei. Acesta a bifat până acum 3 goluri în 6 apariții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: