image
Sursa foto: marca.com

Catalanii rămân neînvinşi în La Liga după duelul cu marea rivală

El Clasico, Barcelona - Real Madrid, a avut de toate! Patru goluri, o eliminare şi multe momente tensionate. S-a terminat 2 la 2, iar catalanii îşi continuă parcursul aproape perfect din Liga Stelelor. Pot încheia sezonul fără eşec.

Fără miză în clasament, El Clasico a fost extrem de spectaculos. Deja campioană, Barcelona a avut nevoie de doar zece minute pentru a deschide scorul. Suarez a trimis mingea în poartă din centrarea lui Sergi Roberto. Realul a egalat repede, prin Cristiano Ronaldo, ajuns la 18 reuşite în El Clasico, la egalitate cu Alfredo Di Stefano. A fost un gol istoric şi pentru gruparea madrilenă: cel cu numărul 400 în derby-urile cu Barcelona.

Ronaldo a mai avut două ocazii: mai întâi a scăpat singur cu Ter Stegen, dar nu l-a putut învinge, apoi a tras puţin pe lângă poartă. Umtiti a trecut şi el pe lângă gol, după o lovitură liberă executată de Messi. Pe finalul primei reprize, spiritele s-au încins. Sergi Roberto l-a lovit pe Marcelo, iar centralul i-a arătat direct cartonaşul roşu.

Accidentat, Ronaldo a fost înlocuit la pauză cu Asensio. Messi a ieşit repede la rampă şi a adus-o din nou pe Barcelona în avantaj. A fost al 26-lea gol al argentinianului în poarta Realului. Aflat la ultimul El Clasico al carierei, Iniesta a fost schimbat în minutul 58, în aplauzele fanilor.

Messi putea închide meciul, dar Keylor Navas a avut un reflex incredibil. Imediat, Gareth Bale a restabilit egalitatea, din pasa lui Asensio. Până la final, Realul a cerut şi un penalty, pentru o intervenţie a lui Jordi Alba asupra lui Marcelo. Messi a irosit ultima mare ocazie, iar El Clasico s-a terminat la egalitate, 2 la 2. Catalanii rămân fără eşec în acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: