image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu, îndemn către locuitorii capitalei: Lipsa dvs. la urnele de vot ar putea să aibă efecte dramatice pentru noi toți

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îndeamnă locuitorii capitalei să-și utilizeze dreptul de a decide cine le va conduce orașul.

„Vreau să-i îndemn pe toți care încă nu au reușit să vină la vot, să-ți facă timp. Mai sunt câteva ore. E nevoie doar de 15 minute din timpul dvs. Sper că toată lumea își va face timp să ajungă, pentru că lipsa dvs. la urnele de vot ar putea să aibă efecte dramatice pentru noi toți”, a fost apelul Maiei Sandu, la ieșirea din secția de votare.

„Am votat pentru un primar care să administreze corect și eficient resursele municipiului Chișinău, care să îmbunătățească condițiile de viață pentru toți locuitorii capitalei. Pentru un primar care să nu ne mintă, care să nu ne divizeze în aliații și dușmanii săi, pentru un primar care să ne respecte pe noi toți”, a declarat Maia Sandu.

„Noul primar are tare multă treabă, dar primul lucru pe care trebuie să-l facă este să-și construiască o echipă, pentru că sarcinile care sunt în față pot fi realizate doar împreună cu o echipă foarte bună”, a adăugat președinta PAS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: