image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu: „O sumedenie de elemente arată că Silvia Radu e candidatul PD, doar că ea se rușinează să accepte deschis”

Silvia Radu este candidatul Partidului Democrat la alegerile pentru primăria Chișinău, iar acest lucru îl indică foarte multe elemente, susține Maia Sandu. Potrivit liderului PAS, Partidul Democrat o promovează la toate televiziunile care îi aparțin lui Plahotniuc, sponsorizează articole despre ea în presa care nu-i aparține și chiar și consilierul de imagine al acesteia este plătit de Plahotniuc.

„Partidul Democrat a venit cu promisiuni false ca de obicei, manipulatorii, cerând ca forțele proeuropene – și ei tot încearcă să se înscrie în această listă, dar evident că oamenii înțeleg că nu au nimic în comun cu valorile europene - , au venit cu declarații false, după care vedem acum, după ce a fost înaintat dl Andrei Năstase, că ei bat în retragere. Ei au un candidat al lor, unul în prima linie, care se numește Silvia Radu, dar Silvia Radu se rușinează să accepte deschis acest lucru”, afirmă Maia Sandu, într-un interviu pentru Europa Liberă.

„În același timp, este adusă la primărie, de unde poate să-și facă campanie, de către Partidul Democrat. Imaginați-vă că Silvia Radu făcea campanie pentru primărie neavând funcția de primar interimar. Noi am văzut ce „performanțe” a avut Silvia Radu în campania de la prezidențiale, atunci când a reușit să adune un număr de voturi la fel de mare ca numărul de semnături. Deci, putem să ne imaginăm cum a colectat semnăturile. Iată cam așa campanie și-ar fi organizat, dacă Partidul Democrat nu o punea în această funcție de primar interimar, care evident că oferă multe resurse administrative”, a adăugat liderul PAS.

În afară de asta, Partidul Democrat o promovează la toate televiziunile care îi aparțin oligarhului Plahotniuc, mai sponsorizează și articole despre ea în presa care nu-i aparține, iar consilierul de imagine este plătit tot de Plahotniuc, spune Maia Sandu. „Deci, sunt o sumedenie de elemente care indică că Silvia Radu este candidatul Partidului Democrat și ar trebui să spună lucrul acesta deschis, nu ar trebui să mintă chișinăuienii. Nu vrem să avem în fruntea Chișinăului un om care ne minte din prima”, a spus președinta Partidului Acțiune și Solidaritate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: