image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo şi-a pregătit plecarea de la Real încă din 2017: Cu ce alt gigant al Europei a vrut să semneze

Cristiano Ronaldo şi-a pregătit plecarea de la Real Madrid încă din sezonul trecut. Destinaţia putea fi tot Italia, însă nu Juventus, ci o rivală din Serie A.

AC Milan este echipa care l-a vrut pe Cristiano Ronaldo în 2017. Dezvăluirea îi aparţine fostului preşedinte al clubului italian, Marco Fassone, cel care a și intermediat negocierile. Motivul pentru care mutarea nu s-a concretizat a fost suma de transfer mult prea mare solicitată de Real Madrid, raportată la posibilităţile financiare ale clubului patronat de Li Yonghong.

"Domnul Li îl voia pe Cristiano Ronaldo la echipă, asta pentru că în opinia sa, acest lucru ar fi avut un impact uriaş pe piaţa chineză", a dezvăluit Fassone.

Cristiano Ronaldo le-a dat OK-ul celor de la AC Milan

În 2017, Cristiano Ronaldo era sigur că voia să plece de la Real Madrid, potrivit dezvăluirilor lui Fassone.

"Jucătorul voia să plece de la Madrid. Ne-am întâlnit cu agentul lui în iulie 2017, Jorge Mendes pentru a discuta costurile şi disponibilitatea jucătorului. Apoi, l-am convins pe domnul Li să abandoneze acest vis, pentru că Ronaldo era prea scump", a declarat Fassone.

În cele din urmă, Cristiano Ronaldo a semnat în vara acestui an cu Juventus Torino, în schimbul sumei de 117 milioane de euro (cu toate taxele incluse). De când evoluează la italieni, atacantul a bifat 15 apariții, 9 goluri și 6 assist-uri (12 partide și 8 goluri în Serie A).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: