image
Sursa foto: termoelectrica.md

Termoelectrica are un nou director interimar; Cine este Iurie Razlovan

Consiliul de administrare al Termoelectrica SA a numit astăzi în funcția de director interimar al întreprinderii pe Iurie Razlovan, cel care a preluat funcția după ce fostul șef, Vasile Leu, a demisionat. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de ministrul Energiei, Victor Parlicov, în cadrul unei conferințe de presă, dar și prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Sarcina principală a noului director este să asigure pregătirea întreprinderii de următorul sezon rece, inclusiv realizarea în termen a reparațiilor la blocul 2 de la sursa 1, cunoscută și ca fosta CET-2. De asemenea, noul director va prezenta în cel mult două săptămâni viziunea sa asupra noii structuri organizatorice și va decide asupra echipei cu care urmează să realizeze sarcinile propuse.

Procesul de schimbare a managementului Termoelectrica ar fi fost inițiat, potrivit ministrului Energiei, încă în luna mai, însă a durat inclusiv din cauza schimbării managementului Agenției Proprietății Publice.

„Apariția în spațiul public a informației privind îngroparea deșeurilor cu conținut de păcură din noiembrie 2022 și comunicarea neinspirată a întreprinderii la acest subiect doar a accelerat procesul”, se arată în mesajul distribuit pe rețelele sociale de ministrul Energiei.

Iurie Razlovan a deținut funcția de director tehnic al întreprinderii între anii 2014-2018 și director tehnic adjunct al Termocom între anii 2002-2008.

Noutăţile partenerilor

comentarii: