image
Sursa foto: Getty Images

Transfer de neimaginat pregătit de Real: Vrea să dea o mega lovitură în ultima zi de mercato

Real Madrid va încerca să-l transfere pe unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti ai Europei. Deţinătoarea Ligii Campionilor oferă 120 de milioane de euro pentru achiziţia lui Marcus Rashford (21 de ani) de la Manchester United, informează The Sun.

Spaniolii aveau alte ţinte. Îi voiau pe Hazard şi Kane, dar interesul pentru Rashford a venit în urma ultimelor informaţii apărute în presa din Anglia. Fotbalistul ar fi rezufat să îşi prelungească, momentan, înţelegerea cu United, astfel că Real încearcă să profite de acest lucru. Suma de ”doar” 120 de milioane de euro ar putea fi acceptată de patronii echipei din Premier League, dacă Rashford decide că vrea să plece, mai ales că actuala înţelegere dintre cele două părţi expiră în vara lui 2020. Acum câştigă 80.000 de euro pe lună, clubul îi oferă prelungirea împreună cu triplarea salariului, dar oferta Realului este mult mai bună. 300.000 de euro pe săptămână ar fi suma propusă de Florentino Perez.

Marcus Rashford are un sezon bun la Manchester United. A jucat 29 de meciuri, a marcat de 9 ori şi a oferit 6 asisturi. În ciuda acestui aspect, tânărul şi-ar dori să meargă la o echipă la care poate face performanţă şi pe plan internaţional.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: