image
Sursa foto: Getty Images

Cel mai sângeros criminal în serie al Germaniei este bănuit că a ucis 300 de oameni

Cazul celui mai sângeros criminal în serie al Germaniei, Niels Hoegel, ia amploare.

Deşi bărbatul a recunoscut uciderea a 100 de oameni, autorităţile au anunţat că numărul victimelor ar putea fi de trei ori mai mare.

Individul, fost asistent medical, a comis crimele în perioada 2000 - 2005. A fost prins când injecta un medicament neprescris unuia dintre pacienţi, iar de atunci, autorităţile au pornit în căutarea victimelor.

Cazul e cu atât mai tulburător, cu cât anchetatorii cred că o parte dintre colegii lui au păstrat tăcerea, deşi bănuiau faptele oribile. Opt dintre ei sunt acum investigaţi în acest dosar.

Fostul asistent medical a mărturisit că a omorât din dorinţa de a-şi impresiona colegii cu manevrele de resuscitare făcute pacienţilor. El are deja o condamnare pe viaţă pentru două dintre crimele comise.

Niels Hoegel, în vârstă de 42 de ani, a folosit substanţa Ajmaline pentru a-şi ucide pacienţi.

Infirmierul a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru două dintre crime. În cursul procesului său, el le-a cerut scuze apropiaţilor victimelor.

El a explicat că le injecta substanţa pacienţilor pentru a-i aduce în pragul morţii. Apoi, germanul încerca să îi readucă la viaţă, pentru a demonstra capacităţile sale. Bărbatul a spus că a făcut acest lucru pentru că se “plictisea”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: