image
Sursa foto: Profimedia

Au început discuțiile între Barcelona și Manchester United

Mercato din vara lui 2024 se anunță unul ”incendiar”.

Marile echipe sunt gata să facă transferuri impresionante, iar multe dintre ele au început deja discuțiile pentru jucători.

Este și cazul celor de la Barcelona. Deco, directorul sportiv al catalanilor, a avut o întâlnire cu oamenii din conducerea lui Manchester United, după com notează ibericii de la sport.es.

Întâlnirea a avut loc la Barcelona, iar sursa citată informează că s-au discutat mai multe mutări care ar putea avea loc la vară. Ambele echipei au ”pus pe masă” oferte pentru diferiți jucători, însă fără să fie precizați fotbaliștii implicați în discuții.

Frenkie De Jong (26 ani) este jucătorul pe care Manchester United îl vrea în continuare. Mijlocașul olandez a fost dorit și în vara lui 2022, însă a refuzat oferta ”Diavolilor Roșii”.

Cele două echipe au ajuns chiar și la o înțelegere, pentru 85 de milioane de euro, însă salariul oferit de englezi nu a fost pe placul fotbalistului.

Acum, United poate începe un nou ”asalt” pentru a își asigura serviciile mijlocașului. Catalanii își doresc să obțină cel puțin 80 de milioane de euro în schimbul olandezului, informa sursa citată, în urmă cu o lună.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: