image
Sursa foto: Getty Images

Patronul lui Monaco, acuzat că a încasat 124.000.000 € din transferul lui Mbappe

Vicecampioana Franţei la fotbal, AS Monaco, a dezminţit într-un comunicat informaţiile potrivit cărora preşedintele său, omul de afaceri rus Dmitry Rybolovlev, a retras bani din casieria clubului după transferul atacantului Kylian Mbappe la Paris Saint-Germain în vara anului trecut.

AS Monaco "dezminte ferm afirmaţiile defăimătoare" apărute pe site-ul Mediapart. Potrivit comunicatului, Rîbolovlev "nu a retras niciun euro din casieria clubului după transferul lui Kylian Mbappe". Potrivit Mediapart, Rîbolovlev a încasat 124 de milioane de euro din transferul lui Mbappe la PSG.

În comunicatul său, Monaco afirmă: "Preşedintele Dmitri Rîbolovlev a investit aproape 335 de milioane de euro de la venirea sa pentru a finanţa transferurile şi salariile jucătorilor şi a rambursa datoriile clubului".

Din cele aproximativ 335 de milioane de euro investite, 182 de milioane au permis acoperirea deficitelor contabilizate pe 30 iunie 2017, a indicat gruparea monegască.

Rîbolovlev a fost arestat marţi, fiind suspectat de "corupţie", "trafic de influenţă activ şi pasiv" şi complicitate la acestei infracţiuni. Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, miliardarul rus a fost inculpat la Monaco în afacerea care-l opune unui negustor de artă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: