image
Sursa foto: people.com

Pudra pentru bebeluși poate cauza boli grave și chiar CANCER

Pudra pentru bebeluși care poate duce la cele mai grave boli, printre care și cancer a fost folosită la nivel mondial, fiind un produs foarte accesibil, atât ca preț, cât și ca răspândire.

Gigant al cosmeticelor, producător al unei game vaste pentru bebeluși, folosite de mamele din toată lumea, a fost ținta unei ample investigații a agenției de presă Reuters.

Știrea dezvăluită arată că Gigantul Johnson & Johnson ştia de câteva decenii că în pudra de talc pe care o produce există azbest, care poate provoca diverse boli, inclusiv cancerul, potrivit realitatea.net.

Informaţiile despre compoziţia Johnson’s Baby Powder au fost ascunse de companie, atât faţă de public, cât şi faţă de diverse instituţii.

În prezent, compania este implicată în câteva procese sub acuzaţia că produsele realizate cuprind substanţe cancerigene.

Începând cu 2012 până în prezent, J&J a pierdut deja câteva cazuri răsunătoare, în urma cărora a trebuit să achite mai multe miliarde de dolari. Pe lângă diverse tipuri de cancer, cele mai multe acuzaţii au fost făcute de femei care susţin că s-au îmbolnăvit de cancer ovarian, în urma utilizării pudrei de talc a companiei drept antiperspirant sau deodorant.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: