image
Sursa foto: gazzetta.it

Se face transferul lui Alisson: Surpriză uriaşă, oferta care a spulberat concurenţa

60 de milioane de euro este suma care a spulberat concurența în ceea ce privește transferul lui Alisson. Deși a fost dorit de Real Madrid (care a oferit 55 de milioane) și Chelsea, Liverpool a produs o surpriză uriaşă şi pus pe masă oferta care ar fi fost acceptată de romani. Cel puțin așa anunță una dintre publicațiile de casă ale clubului italian, Laroma24, care susține că Roma mai poate primi alte 5 milioane drept bonusuri, în funcție de performanțe și obiective.

Portarul brazilian a primit un contract pe 5 ani, cu un salariu stagional de 6 milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri în funcție de obiective. Anunțul oficial ar urma să fie făcut astăzi, iar jucătorul va trebui să se întoarcă din vacanța din Villasimius (Sardinia) pentru a-și pune semnătura pe contract.

Romanii nu vor rămâne însă descoperiți și îi au ca alternative pe Areola, de la PSG sau pe Sirigu, de la Torino.

Alisson Becker a jucat pentru naționala Braziliei în toate cele 6 meciuri de la Cupa Mondială din Rusia, primind 3 goluri. În total, portarul de 25 de ani are 31 de selecții pentru naționala Selecao.

Alisson a ajuns la AS Roma în iulie 2016, de la Internacional Porto Alegre, însă a devenit un titular obiușnuit abia în sezonul trecut, când a jucat în 60 de meciuri oficiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: