image
Sursa foto: jurnal.md

Cum sărbătoresc Crăciunul Ronaldo, Messi și alte staruri din fotbal

Vedetele din fotbal nu au uitat de fani și au ținut să transmită mesaje cu ocazia Crăciunului.

Cristiano Ronaldo a petrecut alături de partenera sa, Georgina Rodriguez și de cei 4 copii. Le-a transmis tuturor Crăciun fericit!

Lionel Messi petrece și el alturi de soția sa, Antonela Roccuzzo și de cei trei copii și a ținut să transmit Crăciun fericit tuturor de pe contul de Instagram al soției.

David Beckham a apărut într-o postare în care avea pe cap niște coarne de ren, lângă un șemineu, spunând că prăjește niște castane comestibile. Atacantul lui Bayern Munchen, Thomas Muller a transmis tururor Crăciun fericit, printr-un filmuleț. James Rodriguez petrece Crăciunul alături de fiica sa, Salome, în vârstă de 5 ani și jumătate. Patrice Evra a surprins din nou cu o postare în care a făcut un fel de retrospectivă a "nebuniilor" postate de el de-a lungul timpului pe rețelele de socializare. Andrea Pirlo a postat și el o poză în care apare lânfgă un cuptor, cu un pahar de vin în mână. Paulo Dybala a ținut să posteze un mesaj original, cu un montaj de excepție, alături de partenera sa, Ginevra Sozzi. Bastian Schweinsteiger formează de ani buni un cuplu perfect cu fosta jucătoare de tenis, Anna Ivanovic, iar cei doi au ținut să transmită urările de Crăciun, de lângă bradul superb pe care îl au în casă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: