image
Sursa foto: Jurnal.md

Adolescenta care a fost violată și aruncată de la etajul șapte al unui bloc de locuit a murit

Adolescenta care a fost violată de șase indivizi și aruncată de la etajul șapte al unui bloc de locuit din capitală a murit ieri, la Spitalul de Urgență din Chișinău.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de ofițerul de presă al spitalului de Urgență din Chișinău, Cristina Gorea.

Amintim că fata de 16 ani a fost aruncată de la etajul etajul șapte al unui bloc de locuit din capitală, după ce a fost violată împreună cu o altă prietenă de către șanse indivizi. Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai, când prin constrângere fizică şi psihică indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului.

Cealalată victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe polițiști.

Patru dintre făptași se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar alți doi au fost dați în urmărire.

De menţionat că, unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă, arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni.

Iniţial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator şi plasându-l în arest la domiciliu.

Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore.

Poliția investighează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: