image
Sursa foto: WOWBiz

Horoscop 5 mai: Nativii din zodia Berbec au în față noi perspective

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 5 mai.

Berbec

Se deschid noi perspective, apare un potențial de semnare a unui nou contract, vești despre bani, locul de muncă. Încercați să nu inițiați o acțiune dacă nu vă avantajează, cereți și opinia partenerului. El vă poate determina să vă focusați pe ceea ce vă doriți să obțineți.

Taur

O posibilă provocare apare în sfera afectivă și amoroasă, se poate observa o dorință de a te retrage în zona ta de confort, pentru a medita asupra stării de a fi iubit. Starea generală este de conflict interior, vei oscila între a spune ceea ce ai pe suflet sau nu. Cel mai probabil, vei alege pe baza impulsului de moment.

Gemeni

Partea sentimentală ocupă un loc aparte în această zi marcată de iubire, prin urmare o să dorești să-ți impresionezi partenerul într-un mod creativ, ingenios, discret, aștepți ca acest efort să fie răsplătit cu multe complimente. Ziua se ocupă îndeosebi de conflictul interior, încearcă să nu mai judeci pe alții.

Rac

Optimismul tău este astăzi contagios. Soluțiile pe care le găsești în mod spontan te fac un bun motivator pentru cei dragi, care posibil că traversează o perioadă dificilă. La locul de muncă, sunt șanse să apară tensiuni cu șefii dar se vor diminua rapid, cu calm.

Leu

Azi vei căuta să petreci mai mult timp alături de cei dragi, de copii, ceva din exterior te pune pe gânduri, poate vei vedea unele cazuri marcante, recunoașterea față de Univers este în această zi necesară. Stresul profesional începe să se resimtă și apare dorința de relaxare.

Fecioară

O zi dominată de o stare proastă de dispoziție. Treci printr-o perioadă grea, care îți afectează gândirea și acțiunile pe care le faci. Mândria pe care o afișezi în public, în special prin comunicare, te afectează astăzi, în cadrul unui eveniment la care vei participa. Exprimă-ți ideile cu mai multă modestie. Presiunea resimțită la nivel psihic determină acțiuni necontrolate, dacă te afli în conflict cu partenerul pot să ai parte de o ruptură.

Balanță

Sănătatea nu pune probleme în această zi, dar dacă te știi cu o boală cronică sau ești dependent de unele vicii, s-ar putea ca acestea să se agraveze, din pricina faptului că nu lași emoțiile negative să se elimine.

Scorpion

Atenție la tendința de a monopoliza discuțiile, ți-ai putea pierde energia prin acest discurs necontrolat. Păstrează-ți secrete planurile de viitor pe plan profesional, pentru a reuși.

Săgetător

Azi te comporți mai pasional, instinctele tale sexuale se accentuează, dar ar fi bine să ții cont și de preferințele partenerului pentru a nu fi privit cu suspiciune. Nu este cazul să mergi azi de la o extremă la alta. Chiar dacă nu îți este frică de nimic și de nimeni, totuși ai grijă să nu devii ostil, pentru a nu oferi motive de gelozie.

Capricorn

Un eveniment neașteptat îți aduce o experiență reușită, care îți amplifică încrederea și atrage schimbări pozitive în viața ta. Relațiile extraconjugale sunt avantajate, atenție căci totul se va afla foarte repede.

Vărsător

Ai noroc că intuiția funcționează azi la cote maxime, poate tocmai unele experiențe pe care le-ai trăit pe parcursul vieții sunt sursa acestor învățături

Pești

O zi cu situații dubioase și uneltiri pe la spate. Poți apela la un membru din familie mai în vârstă să te ajute cu intuiția și experiența sa de viață, pentru a nu te simți păcălit, trădat de cei din anturaj.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: