image
Sursa foto: cancan.ro

Horoscop: Este o zi favorabilă pentru o zodie

Pentru nativii din zodia Fecioară este o zi favorabilă înțelegerilor cu partenerii de orice fel, inclusiv cei cu care nu au mai avut contacte în ultima perioadă. Vă descoperiți interese comune.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Berbec:

Ritmul devine ceva mai lent, semn că e nevoie de odihnă, de o întrerupere a gândurilor care îți alimentează nemulțumirea.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Taur:

Este o zi mai calmă, cel puțin în aparență. Ai nevoie de sfaturi inteligente și ai și de la cine să le ceri, trebuie doar să explici acelor persoane ce probleme ai.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Gemeni:

Acum te poți ocupa de evaluarea unor situații complicate, care s-au perindat în viteză prin fața ochilor tăi. Ai nevoie de această etapă mai calmă.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Rac:

Poți visa din nou, chiar și cu ochii deschiși, atâta timp cât nu te aștepți ca altcineva să se ocupe de realizarea acestor dorințe atât de importante.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Leu:

Ești invitat să analizezi la rece motivele pentru care ai ajuns la fundul sacului în anumite momente. Resursele personale ar trebui administrate cu mai mult realism.

Horoscop miercuri 9 ianuarie – Fecioară:

Este o zi favorabilă înțelegerilor cu partenerii de orice fel, inclusiv cei cu care nu ai mai avut contacte în ultima perioadă. Vă descoperiți interese comune.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Balanță:

Munca este în centrul atenției tale, poate și pentru că de acolo ai cele mai mari așteptări. E nevoie de sacrificii, dar și de bucuria de a face ceva bun, de calitate sau frumos.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Scorpion:

Poate fi o zi dificilă, dacă vei rămâne fixat pe acele convingeri care ți-au blocat accesul la relații frumoase cu cei dragi. Este ceva ce numai tu poți face.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Săgetător:

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te ocupi de casă, de familie sau de nevoile tale cele mai profunde, care nu mai pot fi amânate.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Capricorn:

Ai la dispoziție o zi în care să te ocupi de ceea ce în apropiere, oameni sau lucruri cărora nu le acorzi importanță, de obicei. Poți avea surprize plăcute.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Vărsător:

Incepi să îți creionezi alte nevoi, mult mai mari, ca să te mobilizezi pentru câștiguri pe măsura acestor nevoi. Dacă a funcționat această metodă și altădată, va funcționa și acum.

Horoscop miercuri 9 ianuarie 2019 – Pești:

Ești în elementul tău și tocmai de aceea ai posibilitatea de a influența starea celor din jur, cu o vorbă bună, un gest frumos sau orice altceva îți mai trece prin minte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: