image
Sursa foto: ronaldo

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo pe Instagram, după evoluţia fabuloasă cu Juventus

Cristiano Ronaldo a reușit "dubla" pentru Real Madrid, în manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League, pe terenul lui Juventus Torino, cu o execuție fantastică. Portughezul a deschis scorul încă din minutul 3, iar în minutul 64 de reușit o "foarfecă" de zile mari, la care Gianluigi Buffon n-a avut nicio șansă.

La scurt timp după terminarea partidei, Cristiano Ronaldo a lăsat un mesaj sugestiv pe contul personal de Instagram. "Munca grea aduce şi recompense", a scris starul lui Real Madrid în dreptul unor fotografii care au importalizat cel de-al doilea gol din partida cu Juventus Torino.

Ulterior, Cristiano Ronaldo a mai publicat încă o fotografie, în care sărbătorește un gol cu ​​coechipierii săi. "Hai echipa!", a scris atacantul în dreptul imaginii.

Dacă fanii şi ziariştii au vorbit la superlativ de CR7, Sergio Ramos, care va rata manşa retur cu Juve, fiind suspendat, a fost ceva mai temperat. Dar a recunoscut că lusitanul e într-o formă incredibilă, care îi face pe galactici să viseze la a treia Ligă a Campionilor la rând.

"Cristiano e într-o formă excepţională, sper să rămână la fel până la finalul sezonului. Golul a fost magnific, dar e rezultatul unei munci colective", a spus Ramos, pentru ca apoi să vorbească despre modul în care s-au comportat suporterii lui Juventus. După foarfeca lui CR7, aproape toţi susţinătorii "Bătrânei Doamne" s-au ridicat şi l-au aplaudat pe lusitan. "E emoţionant să vezi că fanii adverşi te apreciază. Înseamnă că am făcut un meci bun şi că ne-au recunoscut valoarea. A fost o partidă completă pentru noi, totul a ieşit aşa cum ne-am propus. Dar mai este o manşă, nu putem considera că suntem deja în semifinale", a mai spus liderul din vestiarul Realului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: