image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură de proporţii pentru Manchester United: Pierderi de aproape 350 de milioane de euro la Bursă

Lipsa rezultatelor din ultima perioadă şi scandalurile interne care l-au implicat pe Jose Mourinho au lovit-o din greu pe Manchester United. Clubul de pe Old Trafford a înregistrat o scădere dramatică a valorii acţiunilor de la Bursa din New York.

Valoarea acţiunilor clubului Manchester United sunt acum la cel mai mic nivel din ultimul an de zile. Doar în ultimele două luni, preţul lor a scăzut de la 19.92 dolari la 18.19 dolari. Asta înseamnă o pierdere totală de 336 de milioane de euro, scrie Daily Mail.

Familia Glazer nu s-a arătat însă îngrijorată de scăderea acţiunilor şi a pus situaţia pe seama fluctuaţiei pieţei. Rezultatele din ultima perioadă nu au nicio legătură, spun patronii americani ai lui United.

Manchester United a avut un start de sezon de coşmar, regânsindu-se doar pe locul opt în clasament după 12 etape. Şase victorii, două remize şi patru înfrângeri este palmaresul "diavolilor". Ultima înfrângere a venit chiar în ultima etapă, în derbiul cu Manchester City, pierdut cu scorul de 1-3.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: