image
Sursa foto: mediafax.ro

A fost anunţată pedeapsa pentru ucigaşul nepoatei actorului Morgan Freeman

Bărbatul care a înjunghiat-o mortal pe E'Dena Hines, nepoata celebrului actorul american Morgan Freeman, în august 2015, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

În august 2015, E'Dena Hines a fost înjunghiată de mai multe ori, pe o stradă din New York, de iubitul ei, Lamar Davenport, care se afla sub influenţa drogurilor şi a alcoolului. Davenport a fost găsit la locul crimei, a fost reţinut de poliţişti şi dus la spital pentru evaluare psihiatrică.

Acesta ar fi ucis-o pe iubita sa într-un ritual de exorcizare şi chiar ar fi fost auzit strigând: „Ieşiţi afară, diavolilor! În numele lui Iisus Cristos, vă arunc afară".

E'Dena Hines, a cărei bunică a fost Jeanette Adair Bradshaw, prima soţie a actorului Morgan Freeman, avea 33 de ani, relatează mediafax.ro.

Davenport, în vârstă de 33 de ani, şi-a cerut scuze la audierea de joi, la finalul căreia a aflat care îi este pedeapsa, spunând că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat atunci.

Davenport a fost găsit vinovat de crimă în mai 2018.

E'Dena Hines era actriţă şi a avut o apariţie într-unul dintre filmele în care a jucat Morgan Freeman, "5 Flights Up".

În 2012, au apărut speculaţii că Morgan Freeman ar fi fost implicat într-o relaţie amoroasă cu E'Dena Hines, dar, la momentul respectiv, actorul în vârstă de 81 de ani a negat aceste zvonuri.

După aflarea informaţiei privind decesul acesteia, Morgan Freeman - premiat cu Oscar în 2005, pentru rolul din filmul "O fată de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood - a făcut publică o declaraţie de presă: "Lumea nu va şti niciodată cât de talentată era şi cât de multe avea de oferit. Prietenii şi familia sa au fost suficient de norocoşi pentru că au cunoscut ceea ce a însemnat ea ca om. Steaua sa va continua să strălucească în inimile, gândurile şi rugăciunile noastre. Odihnească-se în pace".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: