image
Sursa foto: Getty Images

Neymar, luat din nou peste picior: Ce ofertă a apărut la un bar din Brazilia

Neymar a devenit ținta glumelor la Cupa Mondială din Rusia. Starul brazilian a marcat un singur gol în primele două meciuri din faza grupelor, în minutul 90+7 al partidei cu Costa Rica.

Cu toate acestea, cel mai scump jucător al planetei este luat peste picior după ce a fost criticat că simulează prea mult faulturile și cade prea ușor în contact cu adversarii. Un bar din Brazilia a venit cu o propunere inedită: oferă o băutură gratuit clienţilor pentru fiecare căzătură a lui Neymar în meciul cu Serbia, ultimul din grupa E.

Ideea a dat roade...din punct de vedere economic, barul a primind cereri record de rezervări pentru meci, după anunțul postat pe Facebook.

La primul meci din grupă, cel cu Elveția, atacantul lui PSG a fost cel mai faultat om de pe teren. Elvețienii l-au faultat de 10 ori pe parcursul meciului, brazilianul devenind astfel primul jucător de la Mondialul din Rusia care a suferit 10 faulturi într-un singur meci. Neymar a jucat, cu Elveția, primul meci oficial după fisura de metatarsiene suferită la finalul lunii februarie.

Apoi, la meciul cu Costa Rica, Neymar a fost luat la țintă de fani, care s-au întrecut în ironii după o simulare considerată jenantă.

Brazilia întâlneşte Serbia în ultimul meci din grupă, miercuri, de la ora 21:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: