image
Sursa foto: captură video

Candidatul-clonă Andrei Nastas are venituri colosale! Teren, casă, garaj și venituri de cel puțin 1,5 milioane de lei // DOC

Misteriosul candidat cu numele Andrei Nastas, supranumit de presă candidat-clonă menit să rupă din voturile liderului Platformei DA, Andrei Năstase, candidând pe aceeași circuscripție, are o avere de-a dreptul colosală.

Acesta a indicat în declarația de avere, depusă la Comisia Electorală Centrală, 30.000 de euro, 9.500 de dolari și 126.000 de lei, drept venit câștigat la nuntă. Pe lângă asta, acesta declară că a primit prin donație o casă și alte două bunuri imobile. Totodată, în declarație sunt indicate veniturile de la Ministerul de Interne și Inspectoratul General al Poliției, unde acesta a fost până nu demult angajat.

Pentru 2017-2018, Andrei Nastas a indicat un salariu de circa 141 de mii de lei din funcția de șef de direcție la MAI, iar peste 118 mii de lei - în calitate de șef de secție în cadrul Inspectoratului General de Poliție.

De la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, a câștigat peste 184 de mii de lei, iar de la Academia de Științe Economice circa 87 de mii de lei.

Acesta a mai indicat un venit obținut de soție de peste 145 de mii de lei, din activitatea de consultant la o vinărie.

Candidatul-clonă are o casă de locuit de 163 de metri pătrați, în valoare de 1,5 milioane de lei pe care ar fi obținut-o din donație în 2017. La fel prin donație a devenit proprietarul unui teren de 0,06 ha în valoare de 347 de mii de lei, dar și a altor două construcții.

Andrei Nastas este un fost polițist şi consilier al unui ministru adjunct. El s-a înscris în cursa electorală în aceeași zi în care a s-a înscris și copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase.

Nastas Andrei - Declaratia de Avere by Jurnal on Scribd

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: