image
Sursa foto: gazzetta.it

Higuain a vrut să se lase: Lăsam fotbalul, lăsam tot, voiam să stau cu ea

Gonzalo Higuain, atacantul lui Juventus și al naționalei Argentinei, 30 de ani, care a contribuit din plin la cel de-al șaptelea titlu consecutiv al lui Juventus în Serie A, a vorbi despre cariera sa și despre viața personală, dezvăluind că a fost aproape să se lase de fotbal.

"În afară de familie, totul trece pe planul doi. Cele mai frumoase reușite ale mele sunt soția și fetița (n.r. Lara și Alma), nici un gol nu se compară cu ele. Asta e cel mai important în viață, pentru că atunci când te lași de fotbal nu mai interesezi pe nimeni. Trebuie să ai în jurul tău oameni care te iubesc și care te vor însoți toată viața. Când te lași de fotbal, gata, pa, devii nefolositor.

Uneori ai încredere în oameni în care nu trebuie să ai. În ziua de azi e la modă să te iei de alții, să îi critici, să le faci rău. Lumea crede că pe mine mă afectează lucrurile astea, dar nu mă interesează nici un pic. Mama (n.r. Nancy) e cea care suferă. Îi spun mereu să stea liniștită, să nu se preocupe. Când a fost ea bolnavă (n.r - în 2016), am vrut să mă las de fotbal. Dar ea mi-a spus să continui pentru că știe cât iubesc fotbalul și nu vrea să renunț la ceva ce iubesc. Dacă era după mine, renunțam la fotbal. Lăsam totul, pentru că pe ea o iubesc cel mai mult. Voiam să stau cu ea", a povestit Gonzalo, scrie digisport.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: