image
Sursa foto: fifa.com

Ronaldo: A venit timpul ca Brazilia să câștige Cupa Mondială

Fostul mare atacant brazilian, Ronaldo, a declarat cu două zile înaintea startului Campionatului Mondial că a venit momentul ca Brazilia să câștige din nou un titlu mondial. Ultima dată, Brazilia a devenit campioană mondială în 2002, iar Ronaldo a fost golgheterul turneului desfășurat în Japonia și Coreea de Sud cu 8 reușite.

Brazilia este naționala cu cele mai multe titluri mondiale câștigate, triumfând de 5 ori în cea mai importantă competiție fotbalistică din lume.

"A venit timpul ca Brazilia să câștige din nou un titlu mondial", a spus marele atacant brazilian. Acesta a precizat, însă, că Brazilia va avea o misiune foarte grea în a-și duce la bun sfârșit misiunea.

"O altă favorită este Germania, este o echipă foarte puternică. De asemenea, și Spania se va bate la titlu", a mai spus Ronaldo. Fostul atacatul al celor de la Inter Milano și Real Madrid e de părere că Argentina și Franța nu se numără printre marile favorite, dar pot pune probleme. În schib, Portugalia nu se află printre favoritele lui Ronaldo, scriu cei de la Marca, citați de digisport.ro.

Campionatul Mondial din Rusia începe în joi, 14 iunie cu meciul de deschidere dintre țara gazdă și Arabia Saudită și se încheie duminică, 15 iulie, cu marea finală. 32 de echipe vor lua startul în competiția din Rusia, unde se vor disputa în total 64 de partide pentru a afla ce națională va ridica trofeul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: