image
Sursa foto: pdm.md

Gafă epică la PD-iști, care au fost prinși cu minciuna: Ce poze cu Plahotniuc au publicat și le-au șters în câteva minute

Mint de îngheață apele și, culmea, îi acuză pe alții că o fac. De câteva zile, de când Jurnal a scris despre zvonurile potrivit cărora Vladimir Plahotniuc a dispărut din spațiul public în legătură cu problemele de sănătate pe care le-ar avea, emisarii PD încearcă din răsputeri să convingă pe toată lumea că oligarhul este bine mersi și că acesta nu a dispărut nicăieri.

Iar astăzi, unul dintre susținătorii aprigi ai Partidului Democrat, Dumitru Munteanu, a publicat două poze cu șeful PD, menționând că acesta este bine și lansând acuzații la adresa Jurnal TV.

Culmea e că pozele postate de Munteanu, sugerând că ar fi de astăzi, în realitate sunt vechi. Acestea se regăsesc chiar pe prima pagină a site-ului PD, într-un comunicat publicat după o ședință de partid de pe 9 aprilie.

În câteva minute, postarea însă a fost ștearsă de pe pagina lui Munteanu, după ce, probabil, a înțeles că a comis o gafă și că a fost prins cu minciuna.

Postarea inițială a lui Munteanu, publicată astăzi, 28 mai, pe pagina sa de facebook:

Munteanu PlahotniucMunteanu Plahotniuc

Comunicatul publicat pe site-ul PD pe 9 aprilie:

pdpd

Amintim că, săptămâna trecută, Jurnal de Chișinău scria despre zvonurile precum că dispariția din spațiul public a oligarhului Vladimir Plahotniuc ar fi legată de probleme de sănătate ale acestuia. Mai exact, se zvonește că Plahotniuc ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Solicitat să comenteze informația, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, a spus că nu știe și că nu ține de competența sa. După publicarea articolului însă, Gămurari a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj denigrator la adresa Jurnal Trust Media, acuzându-ne că am publicat un fals și, de această dată, deja a informat cu vehemență zvonurile, spunând că Plahotniuc „e în formă maximă”.

Ulterior, mai mulți membri și emisari PD au ieșit cu declarații precum că Vladimir Plahotniuc se simte bine și că zvonurile privind problemele sale de sănătate nu sunt adevărate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: