image
Sursa foto: Getty Images

Leonardo Bonucci, aproape de Paris Sasint-Germain

AC Milan este foarte aproape şă-şi pierdă căpitanul. Bonucci (31 de ani) a cerut să fie lăsat să plece, iar PSG deja a vorbit cu agentul, însă jucătorul mai aşteaptă câteva zile până va lua o decizie.

Agentul lui Leonardo Bonucci, Alessandro Lucci, a făcut o cerere în numele jucătorului pentru a fi lăsat să plece şi deja s-a întâlnit la Paris cu oficialii lui PSG, scrie miercuri Gazzetta dello Sport.

Mutarea este foarte aproape de a se concretiza, în mod normal campioana Franţei îşi permite să îl aducă pe Bonucci, însă italianul a mai cerut timp de gândire până sâmbătă. În primul rând, el aşteaptă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, care ar trebui să vină mâine, pentru a afla dacă AC Milan va avea dreptul să joace în Europa League. În al doilea rând, jucătorul cu 80 de selecţii în naţionala Italiei aşteaptă numirea noii conduceri a clubului şi planurile lor pentru viitor, după ce Milan a intrat pe mână grupului american Elliott Management.

Pentru a îl putea lua pe Bonucci, PSG ar trebui să facă o ofertă în jurul sumei de 42 de milioane de euro, suma în schimbul căreia italianul a fost adus sezonul trecut de la rivala Juventus, atunci când a semnat un contract valabil pe cinci ani.

35 de meciuri a jucat numărul 19 al naţionalei Italiei pentru Milan în sezonul trecut de Serie A, stagiune în care a marcat şi două goluri, unul dintre el chiar împotriva fostei sale echipe, Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: