image
Sursa foto: Getty Images

Cutremur la PSG: Al-Khelaifi a răbufnit; Mesajul pentru Mbappe și Neymar

Nasser al-Khelaifi a răbufnit într-un interviu acordat pentru prestigioasa France Football. Președintele lui PSG a avut un mesaj clar pentru Kylian Mbappe și Neymar, cele două staruri care și-au anunțat nemulțumirea față de situația de la club, în ultima perioadă.

”Jucătorii trebuie să aibă mai multă responsabilitate în viitor. Trebuie să se comporte diferit. Trebuie să facă mai mult, să muncească mai mult. Nu sunt aici să își satisfacă poftele.

Și dacă nu vor fi de acord, ușile sunt deschise. Ciao! Nu mai vreau să văd la echipă comportament de vedete”, a spus președintele campioanei Franței.

Kylian Mbappe a ajuns să aibă o relație rece cu Neymar, sau aproape inexistentă, așa cum susține sursa citată, deși pe rețele sociale cei doi și-au tot arătat apropierea și prietenia în ultimele luni.

Francezul este deranjat de faptul că Neymar și ceilalți brazilieni din vestiar răspândesc informații false în legătură cu salariul său, care este de 13 milioane de euro pe an, și nu 16 milioane, așa cum susțin aceștia.

Mbappe, care mai are contract până în iunie 2023, a marcat 39 de goluri în 43 de partide în acest sezon pentru PSG. Fotbalistul este de două sezoane pe Parc des Princes, echipă cu care a câştigat titlul de campioană.

Mbappe a devenit al doilea cel mai scump fotbalist din istorie, după ce PSG l-a cumpărat de la Monaco pentru 180 de milioane de euro. Lider în top este brazilianul Neymar, achiziţionat în schimbul a 222 de milioane de euro, de la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: