image
Sursa foto: juventusfc.com

Mesajul lui Ronaldo după primul antrenament la Juve: Poza care a adunat peste 2,5 milioane de aprecieri într-o singură oră

Cristiano Ronaldo a efectuat primele antrenamente, după ce ieri s-a alăturat noilor colegi de la Juventus. După exerciţiile de la Torino, starul portughez a postat pe contul de Instagram o poză în care se află alături de ceilalţi super-jucători ai bianconerilor.

"Primul antrenament a fost greu. Munca e terminată", a fost mesajul lui Cristiano, alături de poza în care se mai află Paulo Dybala, Douglas Costa, Gonzalo Higuain, Juan Cuadrado şi Roberto Bentancur.

Atacantul de 33 de ani este o mașinărie de marketing, o adevărată industrie și un jucător cu un apetit comercial foarte vast; atât de vast încât, dacă ar fi să se cumuleze numărul de urmăritori de pe rețelele de socializare ale tuturor conturilor oficiale ale lui Juventus (Twitter, Facebook și Instagram), tot ar mai rămâne o diferență de vreo 23 de milioane până la numărul fanilor pe care îi are Ronaldo doar pe contul personal de Twitter.

Vestea venirii lui Ronaldo a avut un efect incredibil asupra bursei, iar acțiunile lui Juventus au explodat, înainte ca măcar jucătorul să semneze. Conform Calcio e Finanza, Juventus a castigat 160 de milioane de euro, iar capitalul clubului a crescut de la 665 milioane la 825 milioane. Juventus e cotată acum la 730 de milioane de euro, iar acţiunile la bursă au crescut cu 16% în 30 de minute, de când era evident că mutarea e ca şi făcută.

Campioana Italiei va plăti în total 112 milioane de euro (100 de milioane Realului și 12 milioane contribuția de solidaritate), iar Ronaldo a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu gruparea torineză. CR7 va câștiga 30 de milioane de euro pe sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: