image
Sursa foto: Getty Images

Arsenal a pus ochii pe un internaţional german: Vrea să-l transfere încă din iarnă; Suma fabuloasă pregătită de tunari

Unai Emery este decis să îmbuntătăţească lotul grupării londoneze în iarnă, iar presa britanică scrie că Arsenal se va prezenta cu o ofertă în ianuarie pentru un fotbalist care a debutat în august în naţionala Germaniei.

La 19 ani, Kai Havertz a trezit interesul mai multor cluburi mari din Europa. Fotbalistul lui Bayer Leverkusen ar fi prima ţintă a londonezilor pentru iarnă, Arsenal fiind dispusă să ofere 50 de milioane de euro pentru fotbalistul născut la Aachen.

Havertz a debutat în acest an în naţionala Germaniei, fiind inclus de Joachim Low în lotul pentru partida cu Franţa din Liga Naţiunilor, dar şi pnetru amicalul cu Peru. În acest al doilea meci, el şi-a făcut debutul oficial în prima reprezentativă, fără să joace vreun meci la Under 21. La naţionala Under 19, Kai marcase de 7 ori în 8 meciuri.

Crescut în Academia Clubului Bayer Leverkusen, Havertz a început să joace fotbal la Mariardorf şi mai apoi la Aachen. În actuala ediţie de campionat, Kai Havertz a bifat 1.386 de minute pentru formaţia sa, a marcat 6 goluri şi a pasat de 5 ori decisiv. Britanicii scriu că Emery este omul care îl doreşte cu orice preţ pe Emirates.

Kai Havertz joacă din 2016 la prima echipă a lui Bayer, pentru care a strâns 78 de meciuri şi a marcat deja de 14 ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: