image
Sursa foto: top.mn

Horoscop 15 septembrie: Balanțele vor avea o zi luminoasă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 15 septembrie.

Horoscop 15 septembrie – Berbec

Ai parte de o zi care îți poate aduce recuperarea vitalității, cu condiția să alegi ceea ce te înveselește, ce știi că te ține departe de pesimism și încruntare.

Horoscop 15 septembrie – Taur

Ai posibilitatea de a reveni la gânduri mai bune în legătură cu o colaborare, un parteneriat sau o asociere, dar nu te obligă nimeni să faci acest lucru.

Horoscop 15 septembrie – Gemeni

Ți se oferă șansa de a te molipsi de jovialitatea celor din jur, cei care știu să se bucure de ceea ce au sau de ceea ce pot împlini cu puterile lor.

Horoscop 15 septembrie – Rac

Gândul îți zboară tot la muncă, poate și pentru că ai multe de făcut și nu știi dacă vei reuși să le faci pe toate. Mai bine lași aceste griji deoparte, nu e momentul lor acum.

Horoscop 15 septembrie – Leu

Cei dragi sunt cel mai bun refugiu, dar și cea mai bună sursă de inspirație care te poate ajuta să te detașezi de orice fel de problemă apăsătoare.

Horoscop 15 septembrie – Fecioară

Este important să ții cont de obstacolele care pot să apară în calea ta, dar nu te ajută deloc să le exagerezi importanța și fix asta faci, dacă te concentrezi prea mult pe ele.

Horoscop 15 septembrie – Balanță

Ai în față o zi luminoasă, presărată cu momente frumoase. Discuțiile, chiar și cele obișnuite, pot deveni un instrument foarte bun pentru a rezolva unele probleme.

Horoscop 15 septembrie – Scorpion

Contează foarte mult să fii sincer, măcar față de tine, și să recunoști că exagerezi atunci când îți dorești cu tot dinadinsul ceva.

Horoscop 15 septembrie – Săgetător

Ești în elementul tău, binevoitor și amabil, iar starea ta devine imediat molipsitoare pentru cei din jur. Este un moment bun pentru a repara relații stricate.

Horoscop 15 septembrie – Capricorn

Beneficiezi de o zi care îți aduce inspirație, te atrage mai aproape de propriul suflet, de unde ai cam lipsit și se vede c-ai lipsit, în răceala care te-a cuprins.

Horoscop 15 septembrie – Vărsător

Te poți elibera de povara unor griji pe care nu ai vrut nici să le alungi, nici să le analizezi, pentru a vedea ce justificare au, cât sunt de reale.

Horoscop 15 septembrie – Pești

Ești în centrul atenției unui întreg grup, prin natura preocupărilor tale sau, pur și simplu, pentru că oamenii din jur intuiesc valoarea ta reală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: