image
Sursa foto: privesc.eu

Amânări în lanț în dosarul Șor; Motivul pentru care judecătorii de la Curtea de Apel Cahul au anunțat pauză de încă o lună

A fost amânată încă o ședință de judecată în dosarul Șor, care urma să aibă loc astăzi la Curtea de Apel Cahul. Judecătorii au anunțat că procesul va fi reluat pe 20 februarie, cu doar patru zile înainte de alegerile parlamentare. Ilan Șor este candidat pe lista națională, dar și pe circumscripția uninominală numărul 18 din orașul Orhei.

Ca de obicei, procesul a avut loc cu ușile închise, iar jurnaliștii nu au avut acces în sală. Potrivit Procuraturii Anticorupție, următoarea ședință a fost stabilită peste o lună, iar până atunci judecătorii vor cere urgentarea procedurii.

Ilan Șor și avocatul său au refuzat să vorbească cu reporterul Jurnal TV.

Următoarea ședință a fost programată pentru ziua de 20 februarie. Concomitent, în fața Curții de Apel Cahul au venit mai multe autocare cu manifestanți în susținerea lui Șor.

Precizăm că Ilan Șor a fost condamnat în prima instanță la 7 ani și șase luni de închisoare în penitenciar de tip semi-închis pentru spălare de bani, dar și cauzare de daune materiale în proporții deosebit de mari în dosarul fraudelor de la Banca de Economii.

Acesta se află însă în libertate, întrucât pedeapsa ar urma să fie executată odată cu adoptarea unei sentințe definitive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: